Alumni – mitä valmistumisen jälkeen?

Optiem Alumni on porukka, johon voi liittyä Oulun yliopiston tuotantotalouden koulutusohjelmasta valmistunut diplomi-insinööri. Optiem Alumni sai alkunsa asialle omistautuneiden kiltalaisten sekä vanhojen kilta-aktiivien toimesta 12.9.1998 pidetyssä perustamiskokouksessa. Kunniaisäntänä toimii Juha Kinnunen, joka on ensimmäinen Oulun yliopistosta valmistunut tuotantotalouden diplomi-insinööri.

Yhteystietoja ylläpitää killan alumnivastaava, jolle muuttuneet yhteystiedot voi ilmoittaa osoitteeseen alumnivastaava@optiem.fi. Samaan osoitteeseen voit antaa myös kehittämisideoita alumnitoimintaa koskien. Jäsenille on olemassa oma postituslista, optiem-alumni@lists.oulu.fi, johon pääset mukaan ilmoittamalla alumnivastaavalle nimesi ja sähköpostiosoitteesi tai täyttämällä alla olevan lomakkeen. Alumnitoiminnan keskeinen idea on lisätä yhteistyömahdollisuuksia sekä valmistuneiden keskuudessa että opiskelijoiden ja valmistuneiden välillä.

Alumnitoimintaa on kehitetty vuosien varrella. Alumni on aina tervetullut killan vuotuisiin urheilutapahtumiin ja esimerkiksi wappusaunaan, kesän Beachiemiin, pikkujouluihin sekä vierailevaksi kirjoittajaksi kiltalehteemme Laattaan. Syksyisin pidetään myös Alumniseminaari ja sen jälkeiset Proffasitsit. Alumniseminaarissa käsitellään ajankohtaista tuotantotalouden aihetta kutsuttujen puhujien toimesta.

Katri Hurskainen
Alumni­vastaava

Alumniksi liittyminen

Muista liittyä Oulun yliopiston omaan alumniverkostoon. Verkostoon liittyminen on maksutonta ja liittymisen jälkeen verkoston jäsen saa uutiskirjeen, tapahtumakutsuja sekä Aktuumi-lehden kannettuna kotiinsa. Alumniverkostoon liittyminen on helppoa ja se tapahtuu verkkosivulla alumnicommunity.oulu.fi. Verkostoon liittymisen jälkeen pitää muistaa liittyä myös Optiem Alumnit -ryhmään, jotta tiedotteet tämän kanavan kautta tulevat varmasti perille.

Killan alumniverkoston jäseneksi pääset täyttämällä alla olevan lomakkeen. Optiem Alumni on myös LinkedInissä, liity mukaan!

Alumnijäsenrekisterin tietosuojaseloste

    Seuraa Optiem Alumnia somessa: